تبلیغات در اینترنتclose
زمانی که نوشیدن چای عامل بیماری می‌شود

درحال بارگذاری ....
به انجمن تخصصی آلم خوش آمدید.شما در این انجمن میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید...!! وارد یا عضو شوید
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
تاپیک های مهم و کاربردی انجمن
ADS
ارسال پاسخ جدید
mohamad
آفلاین

ارسال‌ها :438
عضويت: 30 /5 /1394
محل زندگي:ایران
سن:19
تشکرها :17
تشکر شده :175
زمانی که نوشیدن چای عامل بیماری می‌شود

محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر در گفت و گو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: نوشیدن چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش می‌دهد اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم و طبیعی مصرف شود می‌تواند از بروز بسیاری از سکته‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.وی بیان کرد: اگر برگ‌های چای در مراحل اولیه چیدن خشک شود و غنچه‌های چای باز نشده باشد، به آن در اصطلاح چای سفید می‌گویند که معمولا در بین مردم ایران مصرف آن رایج نیست.رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: چای‌های عطری که دارای اسانس رنگ‌های غیرطبیعی بوده می‌تواند سلامت افراد را در دراز مدت به خطر بیاندازد. وی تصریح کرد: متاسفانه 50 درصد چای‌هایی که در بازار داخلی به فروش می‌رسد، از کشورهای هند و امارات وارد می‌شود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگ‌های مختلفی هستند که اگر این رنگ‌ها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطان‌های مختلف در بدن افراد می‌شود. عزیزی یادآور شد:چای دارای آنتی اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده می‌تواند نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.