درحال بارگذاری ....
به انجمن تخصصی آلم خوش آمدید.شما در این انجمن میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید...!! وارد یا عضو شوید
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
تاپیک های مهم و کاربردی انجمن
ADS
ارسال پاسخ جدید
mohamad
آفلاین

ارسال‌ها :438
عضويت: 30 /5 /1394
محل زندگي:ایران
سن:19
تشکرها :17
تشکر شده :175
زمانی که نوشیدن چای عامل بیماری می‌شود

محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر در گفت و گو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: نوشیدن چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش می‌دهد اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم و طبیعی مصرف شود می‌تواند از بروز بسیاری از سکته‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.وی بیان کرد: اگر برگ‌های چای در مراحل اولیه چیدن خشک شود و غنچه‌های چای باز نشده باشد، به آن در اصطلاح چای سفید می‌گویند که معمولا در بین مردم ایران مصرف آن رایج نیست.رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: چای‌های عطری که دارای اسانس رنگ‌های غیرطبیعی بوده می‌تواند سلامت افراد را در دراز مدت به خطر بیاندازد. وی تصریح کرد: متاسفانه 50 درصد چای‌هایی که در بازار داخلی به فروش می‌رسد، از کشورهای هند و امارات وارد می‌شود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگ‌های مختلفی هستند که اگر این رنگ‌ها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطان‌های مختلف در بدن افراد می‌شود. عزیزی یادآور شد:چای دارای آنتی اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده می‌تواند نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.