ارائه مدلی جدید برای ارتقای کیفیت غذای دانشجویان

adsadsads
تبلیغات
ads
  • نظام قدیم
  • راهنمایی
  • سال اول دبیرستان
  • سال دوم دبیرستان
  • دوره آموزش ابتدایی
  • دوم ابتدایی
  • سوم ابتدایی
  • چهارم ابتدایی
  • پنجم ابتدایی
  • ششم ابتدایی
  • دوره اول متوسطه جدید
  • پایه ی هفتم
  • پایه ی هشتم
  • پایه ی نهم
  • سوالات دبیرستان
  • سال سوم دبیرستان
  • سال چهارم دبیرستان
  • آزمون های ورودی دبیرستان
  • کتاب، جزوه رشته های دانشگاهی
  • دروس پایه رشته های مهندسی
  • مهندسی برق
  • مهندسی شیمی
  • مهندسی عمران
  • مهندسی عمران - نقشه
  • مهندسی معماری
  • مهندسی مکانیک
  • کنکور ارشد
  • سوالات کنکور ارشد
  • آزمون های آزمایشی ارشد
  • منابع کنکور ارشد
  • مشاوره کنکور ارشد
  • انتخاب رشته ی ارشد
  • کنکور دکتری
  • ثبت نام و انتخاب رشته
  • سوالات کنکور دکتری
  • کتاب،جزوه و تست دبیرستان و کنکور
  • کتب جامع کنکور
  • ریاضیات
  • فیزیک
  • شیمی
  • زیست
  • زمین شناسی
  • ادبیات و زبان فارسی
  • عربی
  • فلسفه و منطق
  • جامعه شناسی
  • تاریخ
  • جغرافیا
  • روان شناسی
  • دین و زندگی
  • زبان خارجه
  • اقتصاد
  • تاریخ معاصر
  • کتابچه های آلم
  • علوم اجتماعی
  • جزوات رشته ی هنر
  • کنکور سراسری
  • کنکور رشته ی ریاضی
  • کنکور رشته ی تجربی
  • کنکور رشته ی انسانی
  • کنکور رشته ی زبان خارجه
  • کنکور رشته ی هنر
  • انتخاب رشته
  • آزمون های آزمایشی آلم
  • سوالات آزمون های آلم
  • جزوات جمعبندی
  • بودجه بندی
  • آزمون های آزمایشی سایر موسسات
  • گزینه2
  • قلمچی
  • سنجش
  • گاج
  • پیشرفت تحصیلی
  • سایر...
  • المپیاد
  • کتب المپیادی
  • ریاضی
  • فیزیک
  • شیمی
  • زیست
  • نجوم
  • کامپیوتر
  • ادبیات
  • نانو
  • المپیاد های جهانی
  • مسابقات آمایشگاهی
  • شیمی
  • آزمون علمی
  • شیمی
  • اسلاید های آموزشی
  • اسلاید های شیمی
  • اسلاید های ریاضی
  • اسلاید های زمین
  • اسلاید های زیست
  • اسلاید های دین و زندگی
  • اسلاید های المپیاد نانو
  • اسلاید های فیزیک
  • اسلاید های زبان خارجه
  • تاریخ
  • حل المسائل
  • ریاضیات
  • زیست
  • مشاوره
  • برنامه ریزی کنکور
  • فایل های صوتی
  • مقالات مشاوره ای
  • فیلم های مشاوره ای
  • آموزشگاه آزاد
  • آموزش زبان انگلیسی
  • آموزش عربی
  • آموزش کامپیوتر، گوشی و اینترنت
  • سایر
  • نرم افزار
  • مجلات آموزشی
  • مقالات
  • نقد کنکور
  • خبر های آلم
  • مشاهیر و بزرگان
  • علم و فناوری
  • خواندنی، دانستنی، عکس و...
  • ورزش
  • پزشکی و سلامت
  • روانشناسی و یادگیری
  • معما و سرگرمی
  • ایران و جهان
  • خبر های آموزشی
  • خبر های ابتدایی و متوسطه
  • خبر های دبیرستان و کنکور
  • خبر های کارشناسی
  • خبر های کارشناسی ارشد
  • خبر های دکتری
  • کتابخانه
  • کتابهای شعر و ادبیات
  • علوم
  •  ارائه مدلی جدید برای ارتقای کیفیت غذای دانشجویان

    یزدان‌مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: وظیفه خود می‌دانیم غذایی را که به دانشجویان می‌دهیم علاوه بر کیفیت، متنوع هم باشد. از همین رو امسال مدلی را به سازمان مدیریت برای همراهی بیشتر و موفقیت در این موضوع ارائه کردیم تا کارهای اساسی صورت گیرد.

    وی ادامه داد: از جمله این کارهای اساسی این است که در نظر داریم سلف سرویس و آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها را از حالت سنتی به صنعتی تبدیل کنیم.

    یزدان‌مهر عنوان کرد: از درآمد اختصاصی که داشتیم، موفق شدیم کمک‌هایی را به دانشجویان کنیم و دانشگاه‌هایی که سلف سرویس‌‌های قدیمی که مقدار زیادی هدر رفت انرژی و هزینه داشتند را به حالت صنعتی تبدیل کنیم، در واقع وظیفه ما بوده که زیرساخت‌های لازم و حداقل‌های ممکن را برای دانشجویان فراهم کنیم.

    رئیس صندوق رفاه دانشجویی عنوان کرد: به دلیل محدودیت‌ منابع دولتی، کل اعتباری که سال قبل برای یارانه پرداخت به دانشگاه‌ها تخصیص داده شد،440 میلیارد تومان بوده است، در حالی که طبق برآوردها نیاز دانشگاه حدود 1200 میلیارد تومان بوده است.

    وی افزود: در واقع قبلاً این اعتبار به صندوق رفاه داده‌ می‌شد اما هم اکنون این اعتبار مستقیماً به خود دانشگاه‌ها داده می‌شود و صندوق رفاه بحث راهبری هزینه را انجام می‌دهد.

    یزدان‌مهر اعلام کرد: طبق مدلی که پیشنهاد ‌کردیم، گفتیم ما به تفاوت اعتبار تخصیص داده شده با نیاز اصلی دانشگاه که 700 میلیارد تومان است را در اختیار صندوق رفاه گذارند تا صندوق این مبلغ را به عنوان تسهیلات به دانشجو و دانشگاه پرداخت  کند که هم ارتقای کیفیت و هم تنوع بخشی را داشته باشیم.

    وی  در پایان گفت: امسال خوشبختانه بحث بهداشت دانشگاه‌ها جدی‌تر گرفته شده همچنان که در تمام دانشگاه ها مشاور غذایی و در آشپزخانه‌ها کارشناس تغذیه و بهداشت داریم که از مرحله تهیه مواد غذایی تا پخت و پز نظارت می‌کند و امسال هم این نظارت را تقویت کرده‌ایم.در واقع همکاران در سال 94، 330 سلف سرویس را بازدید کردند و طبق چک لیست‌های موجود ارزیابی نمودند. حتی مؤسسات غیرانتفاعی بازدید شدند که یارانه غذایی که ارائه می‌شود متناسب با رویکرد و مصرف دانشگاه صورت گیرد

    film برای مشاهده ی فیلم کلیک کنید

    ads
    ads
    ads
    درباره : خبر های آموزشی ,خبر های کارشناسی ,خبر های کارشناسی ارشد ,خبر های دکتری ,
    برچسب ها :غذای دانشجویان ,صندوق رفاه ,بهداشت دانشگاه ,تخصیص اعتبار ,
    بازدید : 9 تاریخ : پنجشنبه 19 فروردين 1395 نویسنده : هادی بایزیدی | نظرات ()
    مطالب مرتبط
  • هدف وزارت علوم بین المللی کردن آموزش عالی است
  • توجه به ایجاد انگیزه کتابخو‌انی در دانش آموزان‌
  • سهم ۳۸ درصدی آموزش‌های مهارتی برای دانش‌آموزان بر اساس برنامه ششم توسعه
  • رشد ۳۵ درصدی پذیرش بورسیه تحصیلی در سال جدید
  • آغاز ثبت نام دوره‌های کاردانی فنی حرفه‌ای
  • راه اندازی استخر سرپوشیده در دانشگاه تربیت مدرس
  • تمدید فرصت انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۶ تا شنبه
  • امشب؛ آخرین فرصت انتخاب رشته دوره دکتری
  • دانشگاه علم و صنعت به قطب علمی منطقه‌ای تبدیل شده است
  • کارنامه کنکور دکتری ۲۸ فروردین منتشر می‌شود
  • افزایش اعتبار وام تحصیلی دانشجویان دکتری در سال جاری
  • همکاری دانشگاه خوارزمی با دانشمندان و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور
  • دانشگاه صنعتی اصفهان و یزد در بین برترین دانشگاههای جوان دنیا
  • کارنامه کنکور دکتری ۹۶ هفته آخر فروردین منتشر می‌شود
  • در ایام مانده تا كنكور ارشد ٩٦ چه كنيم؟
  • مشکل ارتباط با دانشگاه‌های خارجی برطرف شد
  • مشکلات بودجه پژوهش، عامل خروج طرح‌های تحقیقاتی از مسیر اصلی
  • "کاهش آلودگی هوا" در راس فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه علم و صنعت
  • افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت جذب دانشجو در کارشناسی
  • پذیرش بدون آزمون دانشجوی دوره دکتری در دانشگاه امیرکبیر
  • راه اندازی ساختمان دانش بنیان تا 5 ماه آینده
  • افزایش اعطای تسهیلات به دانشمندان و نخبگان در دستور کار دانشگاه آزاد
  • برگزاری دوره‌های مشترک در مقطع دکترا از مهرماه سال ۹۶
  • دانشگاه‌ها شریک تحقیقاتی صنایع کشور هستند
  • تحصیل بیش از 9 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد
  • ارسال نظر برای این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آخرین ارسال های انجمن
    مطالب پربازدید
    مطالب تصادفی
    مطالب پیشین
    X بستن تبلیغات
    ads