ارائه مدلی جدید برای ارتقای کیفیت غذای دانشجویان

ads
ads
ads
ads
تبلیغات
ads
adsads
  • نظام قدیم
  • دوره آموزش ابتدایی
  • دوره اول متوسطه جدید
  • سوالات دبیرستان
  • دانشگاه
  • کنکور ارشد
  • کنکور دکتری
  • دبیرستان و کنکور
  • کنکور سراسری
  • آزمون های آزمایشی آلم
  • آزمون آزمایشی موسسات
  • المپیاد
  • مسابقات آمایشگاهی
  • آزمون علمی
  • اسلاید های آموزشی
  • حل المسائل
  • مشاوره
  • آموزشگاه آزاد
  • سایر
  • خبر های آموزشی
  • کتابخانه
  •  ارائه مدلی جدید برای ارتقای کیفیت غذای دانشجویان

    یزدان‌مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: وظیفه خود می‌دانیم غذایی را که به دانشجویان می‌دهیم علاوه بر کیفیت، متنوع هم باشد. از همین رو امسال مدلی را به سازمان مدیریت برای همراهی بیشتر و موفقیت در این موضوع ارائه کردیم تا کارهای اساسی صورت گیرد.

    وی ادامه داد: از جمله این کارهای اساسی این است که در نظر داریم سلف سرویس و آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها را از حالت سنتی به صنعتی تبدیل کنیم.

    یزدان‌مهر عنوان کرد: از درآمد اختصاصی که داشتیم، موفق شدیم کمک‌هایی را به دانشجویان کنیم و دانشگاه‌هایی که سلف سرویس‌‌های قدیمی که مقدار زیادی هدر رفت انرژی و هزینه داشتند را به حالت صنعتی تبدیل کنیم، در واقع وظیفه ما بوده که زیرساخت‌های لازم و حداقل‌های ممکن را برای دانشجویان فراهم کنیم.

    رئیس صندوق رفاه دانشجویی عنوان کرد: به دلیل محدودیت‌ منابع دولتی، کل اعتباری که سال قبل برای یارانه پرداخت به دانشگاه‌ها تخصیص داده شد،440 میلیارد تومان بوده است، در حالی که طبق برآوردها نیاز دانشگاه حدود 1200 میلیارد تومان بوده است.

    وی افزود: در واقع قبلاً این اعتبار به صندوق رفاه داده‌ می‌شد اما هم اکنون این اعتبار مستقیماً به خود دانشگاه‌ها داده می‌شود و صندوق رفاه بحث راهبری هزینه را انجام می‌دهد.

    یزدان‌مهر اعلام کرد: طبق مدلی که پیشنهاد ‌کردیم، گفتیم ما به تفاوت اعتبار تخصیص داده شده با نیاز اصلی دانشگاه که 700 میلیارد تومان است را در اختیار صندوق رفاه گذارند تا صندوق این مبلغ را به عنوان تسهیلات به دانشجو و دانشگاه پرداخت  کند که هم ارتقای کیفیت و هم تنوع بخشی را داشته باشیم.

    وی  در پایان گفت: امسال خوشبختانه بحث بهداشت دانشگاه‌ها جدی‌تر گرفته شده همچنان که در تمام دانشگاه ها مشاور غذایی و در آشپزخانه‌ها کارشناس تغذیه و بهداشت داریم که از مرحله تهیه مواد غذایی تا پخت و پز نظارت می‌کند و امسال هم این نظارت را تقویت کرده‌ایم.در واقع همکاران در سال 94، 330 سلف سرویس را بازدید کردند و طبق چک لیست‌های موجود ارزیابی نمودند. حتی مؤسسات غیرانتفاعی بازدید شدند که یارانه غذایی که ارائه می‌شود متناسب با رویکرد و مصرف دانشگاه صورت گیرد


    تبلیغ
    تبلیغ
    تاریخ : پنجشنبه 19 فروردين 1395 نویسنده : آلم |بازدید : 11
    ارسال نظر برای این مطلب

    قابل توجه کاربران عزیز :

    • کلیه فایل های سایت بدون پسورد می باشد، در صورتی که در این رابطه مشکل دارید به بخش راهنمای سایت مراجعه فرمائید
    • فایل های سایت در اکثر موارد با فرمت pdf می باشند که جهت کاهش حجم آنها را در winrar قرار داده ایم. برای دانلود نرم افزار های مذکور به بخش راهنمای سایت مراجعه شود


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    مطالب پربازدید
    مطالب تصادفی
    مطالب پیشین
    adsadsadsصفر تا صد عربی کنکوراپ دیکشنری زبان خارجه